Teresa Jordà (ERC) aposta per les polítiques en favor de les energies renovables

Ja estem en campanya electoral per a les eleccions generals del dia 26 de juliol i els diversos candidats visiten la Garrotxa per exposar les seves propostes en relació amb el territori. Va ser el cas de la candidata d’Esquerra Republicana, Teresa Jordà, que va ser a Riudaura per parlar de polítiques energètiques.

Esquerra Republicana de Catalunya ha refermat aquest migdia la seva oposició al fracking i en favor de les energies renovables. Ho ha fet a Riudaura, un dels municipis emblemàtics de la Garrotxa, representatiu en aquest àmbit per la seva oposició, ja històrica, a les prospeccions d’extracció hidràulica que s’hi volien fer.

Jordà constata que l’aposta d’Esquerra és favorable a les energies renovables, i que prova d’això va ser la proposició no de llei, aprovada el passat 29 de març per tots els partits menys el PP. També ha anunciat que es treballarà en la pròxima legislatura per aconseguir la prohibició d’aquest mètode de prospecció tan nociu per al territori.

Notícies relacionades:

Teresa Jordà i Joan Martí d’Esquerra visiten Olot en precampanya electoral

Teresa Jordà creu que ERC és la millor opció per explicar el procés a Madrid

Teresa Jordà, candidata ERC Girona, sobre un possible referèndum: “A Espanya no hi hem d’anar a demanar res més, ja ho hem fet reiterades vegades”