La Fundació per a la Creativació promou unes jornades per reflexionar sobre el futur de la nostra societat i les eines educatives el proper 5 de juliol

El proper 5 de juliol la Fundació per la Creativació promourà unes jornades que pretenen reflexionar sobre el futur i el present de la nostra societat a través de l’emprenedoria en les noves eines educatives. La Fundació, presidida pel besaluenc Josep Lagares, portarà a vint ponents a Girona.

La jornada organitzada per la Fundació de la Creativació es celebrarà el proper dimarts 5 de juliol a l’Auditori de Girona. Un acte diferent que té per objectiu reflexionar sobre els grans reptes de futur de la nostra societat i proporcionar eines per a l’educació de les noves generacions.

Durant aquestes jornades s’hi celebraran un combinat de classes magistrals i tallers pràctics dirigits tant a mestres com a pares, mares i directius, inclús a totes aquelles persones que estiguin interessades en la nova educació. També es podran gaudir d’unes ponències ofertes per vint ponents de diferents àmbits. Ja està tot llest per a la celebració d’aquesta primera edició on tots els organitzadors esperen que hi hagi una alta participació i així poder triar endavant aquest nou projecte que ja compta amb el suport de l’ajuntament de Girona.

x