El gironí Lluís Micaló, amb trajectòria a Segona B i Tercera, apuntala la defensa de la Unió Esportiva Olot

Lluís Micaló és el primer fitxatge defensiu de la temporada per a la Unió Esportiva Olot. Es tracta d’un lateral gironí que prové del SD Formentera i que té una bona trajectòria a Tercera Divisió i també ha jugat a Segona B. A la seva presentació, aquesta tarda, ha deixat clar que és a Olot per tornar a aquesta categoria.

“Hem unit camins perquè ‘vaig boig’ per tornar a Segona B i l’Olot també lluita per això”, explica Micaló. Aquest lateral dret, darrera incorporació de la Unió Esportiva Olot, arriba a la capital de la Garrotxa i destaca per la seva polivalència. Ha jugat també com a central i fins i tot, com a pivot defensiu.

Tot i tenir només 26 anys, Micaló té una extensa trajectòria a la Tercera Divisió, tant al Formentera com a altres clubs, a Palamós o a Figueres. La seva experiència balear l’ha convertit en un jugador més complet. “El joc més físic, que hi ha a les Balears, et fa millorar aspectes que aquí potser no hauries treballat tant”, ha explicat. Micaló ha firmat per una temporada.

Per la seva banda, el secretari tècnic de la UE Olot, Sergi Raset, ha explicat també que espera poder donar novetats properament, en relació a les renovacions d’alguns jugadors amb qui s’està negociant. “Ens estem apropant”, ha declarat Raset, “però això no es pot allargar més, perquè hem de prendre decisions”. Raset, però, ha deixat clar que ningú no és imprescindible: “Volem que formin part del nostre projecte, però si no són aquests jugadors, seran uns altres”.

x