Mercadona contracta 250 treballadors per cobrir la campanya d’estiu als 31 centres que té a la demarcació de Girona

La companyia de supermercats Mercadona contracta a 250 persones per a treballar als centres que té a les comarques gironines durant la propera campanya d’estiu. L’ampliació s’ha fet davant la previsió de creixement de la indústria turística a la demarcació.

La companyia valenciana Mercadona ha decidit incorporar, del juny al setembre, a dues-centes cinquanta persones pels 31 centres que té a la demarcació de Girona. A tot Catalunya, la cadena ha decidit contractar fins a 750 nous treballadors, que cobriran la campanya estiuenca davant la previsió de creixement de la indústria turística  a tot el país. L’objectiu, segons l’empresa, és oferir un bon servei als clients tot i l’increment d’activitat i consum que es produeix durant aquest període de l’any, incorporant personal per a totes les seccions habituals del servei. El salari mínim que cobrarien totes les persones contractades per a aquesta temporada serà de 1.109 euros nets al mes. Una quarta part dels beneficis de la companyia aniran destinats a compensar una prima per objectius: l’any passat, aquesta prima va ser de 277 milions d’euros que l’empresa va repartir entre els treballadors.

Notícies relacionades: 

Mercadona tanca el 2015 amb un volum de compres de gairebé 3.400 milions d’euros a empreses catalanes, entre elles, Noel i Monter

Mercadona tanca el 2015 amb 251 botigues a tot Catalunya i 404 nous llocs de treball

Mercadona obre les portes de la segona botiga a Olot, que ha generat 27 nous llocs de treball

x