Olot celebra dissabte la 6a edició de la Shopping Nit amb nous premis

El proper dissabte 18 de juny arriba la 6a edició de l’Olot Shopping Nit, on les botigues de la ciutat allarguen el seu horari comercial fins a la mitjanit. Com cada any, l’Associació de Comerciants ha preparat diferents premis pels compradors, gràcies als prop de setanta comerços que participen a l’organització.

Els més aficionats a les compres tenen l’oportunitat de tornar a viure una nit diferent el proper dissabte 18 de juny. Olot viurà de nou la Shopping Nit, on unes seixanta-nou botigues de l’Associació de Comerciants mantindran oberts els seus comerços fins les dotze de la nit. Per tal d’atreure els compradors, en aquesta sisena edició de l’esdeveniment es manté el format d’anys anteriors, on es combinen les activitats al carrer i als comerços per atraure la gent a gaudir d’una festa al centre de la ciutat.

Un altre dels aspectes imprescindibles en aquesta festa són els premis als compradors: per una banda, si omples el passaport que et donen a les botigues, pots entrar al sorteig de dues bicis, una moto o bé un sopar a les Cols per a dues persones. D’altra banda, enguany el Shopping Nit estrena una novetat: el premi del codi de barres, que ampliarà el número de guanyadors entre els participants.

La Shopping Nit arrencarà a Olot a les vuit del vespre, amb un concert de Teràpia de Shock. El mateix grup garrotxí s’encarregarà de cloure la jornada amb música, un cop les botigues abaixin la persiana a les dotze de la nit.

Notícies relacionades:

La cinquena edició de la Shopping Nit dinamitza el centre d’Olot amb descomptes, música, ball i altres activitats

La cinquena edició de la Shopping Nit dinamitza el centre d’Olot amb descomptes, música, ball i altres activitats

L’Òptica Fluvià promou una flashmob durant el Shopping Nit 2014 d’Olot