La selectivitat segueix amb normalitat a la Garrotxa malgrat la polèmica de l’examen d’Empresa

Avui ha estat el segon dia de Proves d’Accés a la Universitat arreu de Catalunya. Estudiants garrotxins i ripollesos s’han examinat aquest matí d’Història o Història de la Filosofia i també de Llengua Estrangera. Alguns estudiants catalans, a més, estan demanant firmes per la repetició de l’examen d’Economia de l’Empresa per la seva dificultat, però els examinands garrotxins no consideren que sigui necessari.

L’examen d’Economia de l’Empresa d’ahir, va aixecar enrenou per la seva dificultat. Estudiants d’arreu de Catalunya demanen que es repeteixi, i han aconseguit més de 15.000 firmes a través de la web change.org però bona part dels examinands garrotxins creuen que no n’hi ha per tant. Tampoc els professors creuen que calgui una repetició.  A la prova no hi ha cap contingut que no estigui al currículum de batxillerat.

Aquest matí, tots els estudiants s’han examinat de dues assignatures obligatòries més: Història o bé Història de la Filosofia, segons haguessin triat en la inscripció a les PAU. I seguidament han fet la prova de Llengua Estrangera, que és l’anglès en pràcticament tots els casos. Tampoc hi han vist una dificultat excessiva i l’han trobat assequible.

Demà és el darrer dia de les últimes Proves d’Accés a la Universitat i les proves seran totes de matèries específiques, les optatives que permeten als estudiants augmentar la seva nota en el barem sobre 14 punts, i tenir més possibilitats d’accedir a la carrera que desitgin.

Notícies relacionades:

Cent noranta alumnes garrotxins comencen l’última prova de selectivitat de la història

– L’Ajuntament d’Olot reconeix als alumnes amb millor nota a la Selectivitat aquest 2015, amb dos estudiants per cadascun dels quatre instituts de la ciutat

Meritxell Oliver, amb la millor nota de la Garrotxa a la Selectivitat (9,35), vol estudiar Medicinao

 

x