La Xarxa de Televisions Locals celebra amb una festa l’inici d’emissions a Movistar Plus que comencen el proper dia 24 de juny

“A prop del nostre món”. Amb aquest eslògan la Xarxa de Comunicació Local va presentar el seu nou canal a la plataforma Movistar Plus. Hi començarà a emetre des del dial 159 a partir del dia de Sant Joan, el proper 24 de juny. Ahir se’n va fer la presentació a la seu de La Xarxa, al recinte de la Maternitat de Barcelona.

La Xarxa ha celebrat amb una gran festa l’inici el proper 24 de juny de les emissions a Movistar Plus. El nou canal arrencarà amb la retransmissió de la diada castellera de Sant Joan, a Valls. L’acte ha estat capitanejat per l’equip del programa ‘Adolescents.cat’, que han presentat què es podrà veure en el nou canal: una selecció de les millors creacions audiovisuals de les televisions locals.

La Festa també ha servit per donar a conéixer les cares dels programes estrella d’aquesta oferta, com el matinal ‘Ben trobats’ i els magazins ‘1món.cat’ i ‘País km0′. Els màxims responsables de les televisions locals també han participat en la festa i han valorat l’arribada del nou canal.

Les emissions al canal 159 de movistar plus començaran el 24 de juny amb la retransmissió de la diada castellera de Sant Joan, a Valls. De fet, els castells són un dels continguts estrella de la graella de La Xarxa Televisions. A més, durant l’estiu s’emetran programes en directe des de diferents punts del territori, oferint així un seguiment de les cites culturals i les festes populars més destacades.

x