Concepció Veray, candidata del PPC de Girona: “Acceptar l’al·legació del túnel a l’Hostal del Sol seria retardar la variant, i això no ho vol ningú”

La campanya per les eleccions generals avança. Després d’escoltar les propostes d’En Comú Podem, Esquerra i el PSC, aquest divendres ha estat el torn del Partit Popular. Concepció Veray, candidata del PPC de Girona, ha estat al plató de les Notícies per parlar de les propostes del seu partit en matèria d’infraestructures, sector primari i recuperació econòmica.

Sobre la variant d’Olot, Veray ha admès que la resposta a les al·legacions presentades des de la Garrotxa al projecte està tardant més del que s’esperava per part del Govern en funcions del Partit Popular. Tot i així, ha afirmat que la voluntat de respondre a les al·legacions que s’han fet des de la Vall de Bianya és ferma. En aquest sentit, el PP té la voluntat de renunciar a la nova carretera projectada al municipi garrotxí i substituir-la per una sèrie d’arranjaments a la carretera ja existent, la N-260. Pel que fa a l’al·legació a la variant que demana un túnel al seu pas pel barri de l’Hostal del Sol d’Olot, Veray ha dit que cal asseure’s amb l’alcalde de la ciutat i debatre-ho amb tranquil·litat. Segons ha explicat, acceptar l’al·legació de l’Hostal del Sol significaria “retardar molts més anys la variant d’Olot, i això no ho vol ningú”. La candidata del PPC s’ha posicionat a favor d’una variant de 2+2 al seu pas per la Vall d’en Bas, perquè, segons ha argumentat, finalment els quatre carrils es faran necessaris, i la seva posterior incorporació resultarà més cara que la seva introducció d’inici.

Concepció Veray ha començat aquest divendres visitant l’explotació ramadera Juscafresca de Cornellà de Terri. En referència al sector primari, la cap de llista del PPC a Girona considera que “només un Govern fort defensarà els interessos dels agricultors i ramaders gironins a la Unió Europea”. En aquest sentit, Veray ha criticat que “el retard dels pagaments que fa la Generalitat de les ajudes europees de la PAC que el Govern espanyol dóna a través de les Comunitats Autònomes”.

La cap de llista del PPC a Girona ha acabat la seva visita al Nucli Antic d’Olot, on ha explicat les propostes del seu partit pel que fa a la recuperació econòmica. La candidata al Congrés ha assegurat que el PP es marca com a objectiu el “20-20”, que vol dir la creació de dos milions de llocs de treball a espanya en els pròxims 4 anys per arribar al 2020 amb 20 milions de persones treballant.

x