L’empresa d’alimentació garrotxina Natrus ha rebut el Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial

L’empresa d’alimentació Natrus ha estat guardonada amb el Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial. El guardó es lliura en el marc del Premi Jove Empresari organitzat per l’associació Joves Empresaris de Catalunya, amb la finalitat d’impulsar, motivar i donar visibilitat pública a les millors iniciatives empresarials dels joves catalans. Els premis tenen el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

El Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial té com a objectiu fomentar l’ús de la llengua catalana a l’empresa com a eina de millora qualitativa. En aquesta ocasió, s’ha valorat l’ús que Natrus i la seva segona marca, Mas la Carrera, fan del català a partir de diversos factors, com la política comunicativa de l’empresa; l’ús en el material tècnic o administratiu i les actuacions que han contribuït de manera significativa al foment de l’ús del català.