La Shopping Nit seguirà endavant amb tots els seus actes malgrat les previsions de mal temps

La sisena Shopping Nit donarà el seu tret de sortida demà a les 8 del vespre a les escales de Sant Esteve. L’Associació de Comerciants d’Olot ha decidit seguir endavant amb tots els actes que estaven previstos malgrat la previsió de pluja per tot el dia de demà.

La previsió de mal temps no espanta als comerciants olotins, que segueixen ferms amb la sisena edició de la Shopping Nit. Les activitats començaran a les escales de Sant Esteve, amb una actuació dels garrotxins Teràpia de Shock. Serà el tret de sortida d’un esdeveniment consolidat que suposa una gran festa del comerç olotí.

Durant aquesta Shopping Nit es trobaran diverses promocions i descomptes en cadascun dels 69 comerços que hi participaran. A més, cada client podrà aconseguir un passaport, que ben complimentat, li permetrà participar en un sorteig amb premis com una scooter o dues bicicletes: per fer-ho, els comerços donaran la informació corresponent. Així, des de l’ACO s’espera una nit de festa i celebració, i sobretot, sense que el cel faci gaire la guitza.