Can Monsà acull la jornada de portes obertes amb una nova imatge corporativa i amb quatre entitats educatives involucrades

Aquest divendres al vespre ha tingut lloc la jornada de portes obertes a l’edifici de Can Monsà. Un total de quatre entitats ofereixen diverses ofertes de formació en aquestes instal·lacions recentment reformades i amb una nova imatge corporativa.

L’edifici reformat de Can Monsà ha acollit la jornada de portes obertes de la mà de les entitats educatives que hi treballen. Les quatre entitats implicades són El Consorci per a la Normalització Lingüística, la Fundació d’Estudis Superiors, l’entitat KREAS i UNED Garrotxa. Totes elles valoren molt positivament la diversitat d’ofertes formatives que es desenvoluparan a l’edifici, que configuraran un conglomerat d’activitats educatives molt variades.

La jornada de portes obertes ha comptat amb diferents actes, els més interactius van ser els tallers a càrrec de Kreas, el Servei de Català i el Robolot Team. Amb tot, Can Monsà aposta per aquesta nova imatge corporativa per créixer com a referent formatiu.

Notícies relacionades:

S’unifica la imatge de l’edifici de Can Monsà perquè representi a totes les entitats que en formen part