La Marxa Som ha arribat a terres garrotxines en la seva setena etapa des de Sant Pau de Segúries fins a Olot

La Marxa Som ha arribat a la Garrotxa en la que ha estat la seva setena etapa. El punt de partida s’ha situat al Ripollès, a Sant Pau de Segúries, i la meta a la capital garrotxina, fent camí per l’Hostalnou de Bianya.

Un total de quatre participants són els que han completat la setena etapa de la Marxa Som. Durant el matí els caminants han recorregut des de Sant Pau de Segúries fins a Olot, passant per l’Hostalnou de Bianya. Se’ls ha rebut a les 6 de la tarda a l’Ajuntament d’Olot. Actualment la marxa es troba en la primera de quatre columnes, la Columna de Llevant i fins el 22 de juny no es posarà en marxa la segona, la Columna de Ponent.

El ple de l’Ajuntament d’Olot va aprovar una moció per adherir-se a la Marxa Som el passat desembre. Amb aquest acte s’ha fet  el compliment de la moció i el President de l’ANC Olot, Josep Ferrés va aprofitar per signar l’adhesió a la marxa. La Marxa Som és un moviment transversal organitzat per el Camí i emmarcat en el projecte Reinicia Catalunya. La vuitena etapa va continuar cap a Santa Pau, on uns altres caminants van poder gaudir d’una visita guiada al municipi.

x