El cel respecta la 6a edició d’una Shopping Nit multitudinària i plena de descomptes i promocions

Olot va acollir la 6a edició de la Shopping Nit. Una setantena de comerços de l’Associació de Comerciants d’Olot van es van mantenir oberts fins la mitjanit. El grup Teràpia de Shock va ser l’encarregar d’encetar aquest vespre de celebració del comerç d’Olot.

La Shopping Nit d’Olot va omplir els carrers més cèntrics de la ciutat des de les 8 del vespre fins a la mitjanit. Un total de 69 comerços van estar oberts fins a la mitjanit, en una gran festa del comerç, amb descomptes i promocions incloses. No faltaven tampoc les activitats i la música al carrer. La novetat d’enguany, el premi del codi de barres, fet des del Passaport de la nit, va atreure encara a més gent. Però només van ser quatre les afortunades que es van poder endur una scooter, dues bicicletes i un sopar a Les Cols respectivament.

I la gent va sortir des de les 8 del vespre, quan Teràpia de Shock va donar el tret de sortida a les compres, després d’una jornada amb una gran incertesa meteorològica. Semblava, però, que el cel es va conjurar amb els comerciants olotins i la gent, va poder gaudir de les compres. El centre d’Olot va bullir d’activitat fins que les botigues no van abaixar les persianes, a la mitja nit.

Notícies relacionades:

La Shopping Nit seguirà endavant amb tots els seus actes malgrat les previsions de mal temps

Olot celebra dissabte la 6a edició de la Shopping Nit amb nous premis