La iniciativa Benvinguts a Pagès arriba a més de vint establiments i explotacions garrotxins

La iniciativa Benvinguts a Pagès, que pretén apropar els productors i els consumidors d’aliments, ha arribat també a la Garrotxa. En aquesta comarca s’han adherit al programa fins a onze allotjaments, vuit restaurants i tres explotacions agràries, com la de Porcs Casolans Corominas.

L’explotació de porcs de Fermí Corominas, a Begudà, al terme municipal de Sant Joan les Fonts, ha rebut visites durant tot el cap de setmana. Aquesta activitat inusual té la seva explicació en el Benvinguts a Pagès, una iniciativa perquè els consumidors coneguin d’on ve el que mengen, una aposta pel producte de proximitat. Tots aquests visitants han volgut conèixer com Corominas fa els seus productes i com tracta els seus animals. Ell ha viscut l’experiència molt positivament, i està content de l’interès que els visitants han posat en la seva explotació.

Tot i que dissabte, pel mal temps, hi va anar menys gent, aquest diumenge al matí ha estat un grup de més de vint persones qui ha fet fins a Begudà. Han pogut veure com els porcs pasturen en plena naturalesa, han conegut com viuen, i posteriorment han pogut fer un tastet dels embotits casolans que fan en aquesta explotació, com a tancament rodó a la seva participació del Benvinguts a Pagès.