El davanter Uri Santos renova per una temporada més amb la Unió Esportiva Olot

La Unió Esportiva Olot i el davanter Uri Santos han arribat a un acord per allargar el vincle de l’olotí una temporada més. D’aquesta manera, el club s’assegura la continuïtat d’un dels referents de l’equip, que ja sap el que és jugar a Tercera Divisió i que va ser peça clau en l’últim ascens a Segona Divisió B. Santos, de 29 anys, viurà la cinquena temporada consecutiva al club i compartirà davantera amb els nous fitxatges a l’atac olotí: Marc Mas i Sergio Álvarez.

Notícies relacionades:

La UE Olot presenta els fitxatges del garrotxí Roger Vidal i el davanter llatinoamericà Sergio Álvarez

Ramon Maria Calderé promet treball i esforç en el seu període a la banqueta de la UE Olot

La UE Olot comença el projecte a Tercera Divisió amb el fitxatge del silenc Marc Mas, el màxim golejador de la categoria