El grup Cortefiel obrirà la botiga de Women’secret prevista a Olot al novembre

Olot Televisió els ho va avançar. Les negociacions estaven avançades perquè el grup Cortefiel instal·lés un comerç al carrer Sant Rafel d’Olot, concretament, al local que durant tots aquests anys ha ocupat Magatzems Vives. L’acord ja està signat. El comerç que s’hi instal·larà serà una botiga de la firma Women’secret.

Les parts han acabat en entesa i ja han signat l’acord. El local on fins ara s’ha ubicat els Magatzems Vives de venda de catifes, bosses, maletes i altres complements i articles de la llar, passarà a acollir una botiga de la firma de llenceria Women’secret. En aquests moments, els Magatzems Vives es troben en liquidació. Els seus responsables van informar que allargarien l’activitat fins a finals d’agost. OLOT TELEVISIÓ ha pogut saber que Women’secret té previst obrir les seves portes al novembre, completant l’obertura de nous comerços que en els últims mesos s’han implantat al carrer Sant Rafel a l’entorn de l’edifici de l’antic hospital Sant Jaume. La firma Woman’secret, especialitzada en roba interior i cotilleria femenina, és una de les marques més importants del grup tèxtil madrileny Cortefiel. Compta amb establiments a 61 països d’arreu del món.

Notícies relacionades:

La Cooperativa Abacus té previst obrir a Olot el proper dijous 2 de juny