L’Arcada de Fares de Sant Ferriol inaugura un nou espai per a casaments

Amb l’arribada de la primavera augmenta la celebració de casaments, que aprofiten el bon temps. A la demarcació de Girona són moltes les opcions que s’ofereixen. Amb tot, en destaquen aquelles que s’han aconseguit renovar, atenent a les necessitats de les parelles. És el cas de l’Arcada de Fares, que acaba d’inaugurar el nou espai Ígnia.

La Garrotxa ja té un nou arbre, un arbre amb molts fruits que ha obtingut després d’haver-lo regat amb constància. És el símbol d’un nou espai, l’Ígnia, que el complex turístic l’Arcada de Fares ha creat expressament per acollir casaments, i que ara s’acaba d’inaugurar. Ígnia es distribueix en tres ambients diferenciats, que permeten acollir des de l’aperitiu, fins al banquet i el ball. El nou espai s’ha inaugurat oficialment aquest dijous amb la presència de familiars, amics i autoritats, i està a punt per acollir la nova temporada de casaments. Domènec Espadaler, President de la Cambra de Comerç de Girona, destacava la fortalesa d’aquest projecte, i com la família ha sabut adaptar-se. Ígnia, que és el nom que reben les roques magmàtiques, és un símbol per a l’empresa, que fa referència al passat picapedrer de la família, a l’entorn volcànic on es troba l’emplaçament i, d’una manera més simbòlica, a la solidesa del propi projecte.