La nova superfície comercial Esclat d’Olot s’obrirà aquest dimarts al matí

Demà s’obrirà al públic el nou supermercat Esclat. Aquesta és la segona superfície comercial que el grup Bonpreu instal·la a la Garrotxa. Es tracte d’un centre amb gairebé 3.000 metres de superfície de venda i en el que hi treballaran una 80 de persones de la comarca.

Aquest matí els operaris ultimaven els darrers detalls del nou supermercat Esclat d’Olot, que demà a les 9 del matí obrirà les seves portes al públic per primera vegada. Un cop a dins, els prestatges ja estan casi preparats per acollir els clients. La cadena aposta pels productes frescos de proximitat, per això a més de la fleca el supermercat també inclou peixateria, carnisseria i un ampli ventall de fruita i verdura.

A partir de les 9 del matí de demà, aquest supermercat situat al Carrer de Josep Tarradelles número 3 d’Olot s’obrirà al públic cada dia de dilluns a dissabte de des de les 9 del matí i fins les 9 del vespre.

 

Notícies relacionades:

El Mas les Mates troba feina a 153 persones durant el primer trimestre d’any, comptant les 68 que treballaran al nou hipermercat d’Esclat

Bonpreu confia en el servei d’ocupació d’Olot per preseleccionar els 60 treballadors del nou Esclat

x