Bon Preu-Esclat inaugura la nova botiga d’Olot, una de les 10 que la companyia té previst posar en marxa aquest any

El nou supermercat de la cadena Esclat ha obert avui les portes al públic. Prèviament, ahir al vespre, la direcció de l’empresa va inaugurar les instal·lacions amb la tradicional tallada de la cinta a l’entrada de l’establiment. A l’acte es van convidar als 84 treballadors que formen part de la plantilla.

En declaracions a Olot Televisió el president de Bon Preu-Esclat, Joan Font, va dir que l’establiment de la Garrotxa vol ser un referent a tot el país. Font atribueix l’èxit de la companyia a l’aposta que fa pel producte de proximitat i de qualitat. Preguntat per OLOT TELEVISIÓ, Joan Font ha concretat les xifres de l’empresa. L’any 2015 Bon Preu-Esclat va facturar 980 milions d’euros i aquest 2016 es tancarà l’exercici en 1.070 milions de facturació. En aquest moment compta amb una plantilla de 5.500 persones a tot Catalunya que s’ampliarà fins a les 6.000 quan es tanqui l’any. Finalment enguany s’obriraran 10 noves botigues, el que significa una inversió de 60 milions d’euros.

Esclat01

Esclat02

Esclat03

x