Des d’aquest matí ja es poden comprar les entrades dels espectacles teatrals de les Festes del Tura

Avui a les 10 del matí s’han posat a la venda les entrades dels espectacles de teatre programats per les Festes del Tura.

‘L’Avar’ de Molière, protagonitzat per Joan Pera, es podrà veure el divendres 9 de setembre a les 9 del vespre, ‘El Florido Pensil – Nenes’ programat pel dissabte 10 dos quarts de deu de la nit i l’espectacle familiar ‘Tripula’, de la companyia Ferrés Brothers, organitzat per Rialles, que es farà el dijous 8 de setembre en sessió doble a les sis de la tarda i a dos quarts de vuit del vespre. Tots ells es representaran al teatre principal d’Olot i les entrades ja es poden adquirir a la pàgina web d’Olot Cultura, al les taquilles del teatre i a Can Trincheria

Notícies relacionades:

Lloll Bertran i Joan Pera portaran les seves darreres propostes teatrals al Teatre Principal durant la celebració de les Festes del Tura

x