L’alumna de l’Institut la Garrotxa Maria Pulido guanya el campionat català CATSKILLS de Tecnologia de la moda

Aquest dilluns es va celebrar per segona vegada a l’Institut la Garrotxa el torneig nacional CATSKILLS de Tecnologia de la moda, consistent a portar a terme el disseny i confecció d’una peça de roba. Al Catskills 2016 han participat tres estudiants, dues alumnes de cicle formatiu de l’Institut la Garrotxa i una estudiant de l’Institut Anna Gironella de Mundet. La guanyadora de la prova obtenia l’accés a la competició estatal, que se celebrarà properament i on representarà a Catalunya. La participació al Catskills, a més, posa les estudiants en contacte amb una empresa del sector. La guanyadora en aquesta ocasió va ser una de les alumnes de l’Institut la Garrotxa, Maria Pulido, seguida per la representant de l’institut Anna Gironella i per l’altra estudiant del centre olotí, Maite Ponce de León, que va quedar en tercera posició. Per a l’institut garrotxí és un orgull acollir aquest campionat català.

x