L’arquitecta de Cassà de la Selva Clara Riera serà l’hortolana del Lluèrnia 2016, que arribarà fins al riu Fluvià

L’arquitecta Clara Riera serà l’hortolana del Lluèrnia 2016. L’organització del festival ha donat a conèixer aquest matí l’encarregada de dissenyar la instal·lació de l’Hort de la Llum, així com també les principals novetats de la cinquena edició del Festival del Foc i de la Llum.

presentació lluèrnia 2016

Aquest matí s’ ha presentat l’edició 2016 del Festival Lluèrnia, que es celebrarà el 12 de novembre. Entre les principals novetats de la cinquena edició en destaca l’arribada fins al riu Fluvià. Aquesta és una mesura que l’organització ha pres amb l’objectiu de redescobrir aquest espai de la ciutat. Això també permetrà, també, distribuir la gent en un espai més ampli de la ciutat,per evitar aglomeracions. Aquest matí també s’ha presentat l’hortolana 2016. És l’arquitecta Clara Riera Escalona que juntament amb el seu estudi d’arquitectes, CreArquitectura, serà l’encarregada d’idear l’Hort de la Llum.

Com ja es va fer l’any passat, el festival seguirà participant al programa europeu Flaneur, en el marc del qual es farà la instal·lació de la Plaça Major. També, com en la passada edició, l’organització vol fer un acte públic de clausura, que es faria prop de l’antiga estació per habilitar aquest espai com a aparcament. Enguany la imatge gràfica del Lluèrnia és un led.

x