El túnel de Sant Esteve d’en Bas romandrà tancat al trànsit demà dimecres 22 de juny de 9 del matí a 5 de la tarda

Dimecres 22 de juny des de les 9 del matí fins les 5 de la tarda no es podrà passar per el túnel de Sant Esteve d’En bas situat a la C-63.

El túnel de Sant Esteve d’en Bas tallarà el trànsit en ambdós sentits el dimecres 22 de juny. Les restriccions a la circulació tindran lloc des de les 9 del matí fins a les 5 de la tarda. Es tallarà l’accés al túnel desviant el trànsit per una via alternativa. Aquesta carretera secundària serà la C-63z, l’antiga carretera C-152.

La restricció de la circulació comprendrà exactament des del pk66+085 al pk68+250, el motiu de les restriccions és la realització de treballs de manteniment correctiu de l’enllumenat entre altres tasques de manutenció.

 

x