El primer dia del nou supermercat Esclat d’Olot tanca amb un balanç d’uns 3.000 clients

Prop de 3.000 persones van passar ahir pel nou supermercat Esclat d’Olot. Aquesta és la xifra que la cadena estima que va assolir en el seu primer dia d’obertura a la capital garrotxina. Els clients que s’hi van acostar destaquen, sobretot, les dimensions de la superfície comercial i les seccions de producte fresc.

El degoteig de clients ahir, durant el primer dia d’obertura del nou supermercat Esclat d’Olot va ser constant. La cadena estima que van ser prop de les 3.000 persones les que s’hi van acostar. Un dels punts forts de l’establiment és l’aposta pel producte fresc. Precisament, aquestes seccions i la seva àmplia varietat de productes van ser les que més van sorprendre els clients, que es van mostrar satisfets amb el seu pas primer pas per la superfície comercial. Des d’ahir, aquesta superfície comercial obre les seves portes amb normalitat, de dilluns a divendres de nou del matí a nou del vespre.

 

x