Les Preses obre la seva piscina municipal que dinamitzarà l’estiu amb onze activitats

Les piscines municipals garrotxines ja es troben en ple funcionament, i l’única que queda pendent és la de la Vall d’en Bas, que entrarà en servei el proper 24 de juny. Avui ha obert una de les més actives, la de les Preses, que disposa d’un ampli ventall d’activitats.


A la Garrotxa hi ha una desena de piscines municipals, i que ofereixen un servei que els seus habitants agraeixen amb la calor d’aquests primers dies d’estiu. Una de les darreres a obrir ha estat la de Les Preses, que ha entrat en funcionament aquest dimarts. Es tracta d’un dels equipaments que més gaudeixen els seus veïns, i que dóna el tret de sortida de l’estiu a la població. Per tal d’afavorir l’afluència de visitants a la piscina, a banda dels serveis de socorrisme i bar, la infraestructura ha programat onze activitats al llarg d’aquest període, entre concerts, festes temàtiques, sopars, cinema, minigolf o màgia, que es coordinen amb els esdeveniments del programa Les Preses a la fresca.

La piscina municipal de Les Preses es mantindrà oberta fins el proper 4 de setembre. Podeu consultar més informació al web www.lespreses.cat