La Vall d’en Bas programa vuit concerts d’estiu a diferents espais del municipi

La Vall d’en Bas organitza per 16è any el cicle de concerts d’estiu. Durant tot el juliol es podran gaudir de vuit espectacles on la música serà la gran protagonista. L’Associació Musical de la Vall d’en Bas és l’encarregada de fer el programa.

Arriba el juliol i la Vall d’en Bas veu com la música pren un protagonisme especial durant aquesta època de l’any. Les nits fresques d’estiu són el marc ideal pels concerts d’estiu de la Vall, que arrenquen el proper 2 de juliol a l’església de Joanetes, amb un acte de música antiga a càrrec de Fortuna d’un gran tempo. El programa segueix amb el Liceu a la Fresca, la retransmissió que es farà el 8 de juliol de l’Òpera la Boheme de Giacomo Puccini al parc de l’estació de Sant Esteve d’en Bas; i el dia següent continua la música a càrrec de Duet 2.0 a l’església de Sant Esteve. Però si bé aquests primers concerts es centren sobretot en la música clàssica, a partir d’aquí varia la temàtica: el 15 de juliol D’Atzar Trio porta les músiques del món a l’Auditori de Can Trona, i el dia 16 el so del Brasil arriba a la plaça de Sant Privat amb Simplesmente Jobim, un homenatge al músic Antonio Carlos Jobim. El 22 de juliol, a la mateixa plaça, Saphie Wells i The Swing Cats interpretaran swing i jazz clàssic. El dia 23, al carrer Teixeda dels Hostalets d’en Bas, Guillem Roma i la Camping Band Orquestra mostren de nou a la comarca la seva música nòmada. El cicle acabarà el 29 de juliol, a l’església de Sant Esteve, amb el quintet de vent DaCap. Tots els concerts són organitzats per l’Associació Musical de la Vall d’en Bas, que per 16è any programa aquest cicle.

x