Joves Empresaris de la Garrotxa organitza un col·loqui sobre el coaching per apropar la tècnica als empresaris de la comarca

La seu de l’IMPO va acollir ahir a la tarda una xerrada sobre el coaching. El col·loqui, organitzat per l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa, pretenia que els assistents coneguessin noves tècniques per gestionar els canvis personals a través del coaching, una tècnica ja molt arrelada al nostre país des de fa uns anys.

El coaching és la manera que molts empresaris tenen per gestionar els seus equips. Els líders empresarials d’avui dia no només han de fer que surtin els números dels seus projectes per poder tirar endavant, sinó que és essencial que puguin comptar amb un equip motivat. Per això és necessari desenvolupar un tracte molt més proper, humà, amb el treballador, perquè se senti seu el projecte. Això és fàcil de dir, però més complicat de fer, i per això la xerrada es va enfocar en les tècniques d’aplicar el coaching a la pràctica.

 

És en aquest sentit que Joves Empresaris de la Garrotxa ha volgut aproximar als emprenedors de la comarca els secrets d’aquest mètode: per preparar-los de cara als nous reptes que afronta el món empresarial en un futur immediat.