Els pastissers preveuen vendre més coques de Sant Joan que l’any passat

Ja tenen la Coca de Sant Joan a punt? Es tracta d’una de les tradicions més esperades per les pastisseries durant l’any. Aquest 2016 es preveu que augmenti la venda de coques de Sant Joan pel bon temps que ha fet els darrers dies.

Amb fruita confitada, pinyons, crema, o massapà: de coques de Sant Joan n’hi ha de molts tipus, però aquestes postres han variat poc en els darrers anys; per tant, es tracta d’una tradició alimentària que segueix tenint molts adeptes al seu darrere. Avui les pastisseries tenien molta més feina del que és habitual per tal de proveir els clients que volen celebrar la festivitat amb una bona coca a la seva taula. Tot indica que a Catalunya la venda augmenti gràcies al bon temps que es preveu per aquest pont de Sant Joan.

Per a preparar una bona coca de Sant Joan, s’ha de tenir en compte la qualitat del producte, un fet que es té molt en compte a les pastisseries. Així, tot aquell que vulgui celebrar Sant Joan tal com toca, ja sap què ha de menjar de postres.