La previsió d’ocupació turística a la Garrotxa per aquest cap de setmana de Sant Joan és d’un 90%

La previsió d’ocupació a la Garrotxa per aquest cap de setmana llarg de Sant Joan és d’un 90%. S’espera que la xifra creixi amb habitual augment de reserves d’última hora incentivades, en aquesta ocasió, per la bona meteorologia prevista per aquests dies.

El cap de setmana llarg de Sant Joan arriba a la Garrotxa amb una previsió d’ocupació del 90%. Per tipologia d’establiments, les cases de colònies i el turisme rural tenen una ocupació prevista del 100%, mentre que els càmpings es situen en el 95%. Els apartaments preveuen una ocupació del 80% i, finalment, els establiments amb menys reserves són els hotels, que preveuen un 60% d’ocupació. Tot i que la previsió és prou elevada, Turisme Garrotxa espera que augmenti amb les reserves d’última hora, que es podrien veure incentivades pel bon temps.

Les activitats previstes per la revetlla, com la celebració de les Dones d’Aigua a Sant Joan les Fonts, i també altres activitats programades al llarg del cap de setmana ajuden a augmentar l’afluència de visitants.