Sant Joan les Fonts presenta la seva marca turística per promocionar el seu patrimoni natural i cultural

‘Sant Joan les Fonts. Vulcanisme i natura’. Aquesta és la nova marca turística del municipi garrotxí que s’ha presentat aquest dissabte al matí davant una cinquantena de persones. La marca forma part del desenvolupament de l’estratègia turística del municipi, que vol convertir-se en un nou punt de referència pels visitants a la Garrotxa.

Sant Joan les Fonts és un dels municipis garrotxins amb més patrimoni natural i volcànic de la Garrotxa, però mai no ha estat un gran punt d’atracció de turistes. Ara s’està treballant perquè això canviï. Amb la presentació de la nova marca turística del municipi es posen en valor els seus principals actius, com la zona de les Tres Colades de Lava, amb el Molí Fondo i el Boscarró. També ha començat un període d’adequació per fer els espais molt més accessibles per a tothom.

L’acte de presentació ha comptat amb una cinquantena d’assistents, que han conegut a fons les actuacions que s’estan fent. S’està senyalitzant i adequant la zona, s’estan instal·lant penells informatius, s’estan netejant les colades i també l’empresa EducArt ha implantat una ruta amb elements didàctics per al públic familiar. Això serà un pas endavant important per desplaçar alguns visitants des de Santa Pau, on darrerament hi hagut grans aglomeracions de gent, fins a altres punts com aquest, igual d’interessant a nivell geològic, únic a l’Europa Continental. Ara encara falten tirar endavant intervencions per acabar d’adequar l’espai, del qual en podran gaudir els turistes, però sobretot també els santjoanencs al llarg de tot l’any.

Notícies relacionades:

Sant Joan les Fonts presentarà la seva nova marca turística durant la festa major

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts és l’únic de la Garrotxa que aprova el segell Infoparticipa

Sant Joan les Fonts s’omple d’activitats per a tots els públics en motiu de la Festa del Roser

x