El Pavelló Municipal d’Esports d’Olot acull la celebració del Dia Internacional del Ioga per segon any

La delegació gironina de la Federació Espanyola de Ioga ha organitzat durant tot el diumenge diverses activitats al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot en motiu del Dia Internacional del Ioga.


El dia internacional del ioga és el 21 de juny, però per atreure més gent, la federació gironina ha volgut portar-ho a un cap de setmana, per aconseguir així més participació, sobretot de famílies i infants, als quals s’intenta introduir a aquesta pràctica.

Per començar bé el dia s’ha encetat la jornada amb una meditació conjunta. Seguidament, ja han començat a funcionar les 19 activitats programades. Així com l’any passat, enguany s’han fet tallers de ioga del riure i de ioga en família, per intentar que més gent se sumi a aquesta pràctica oriental. Tot, en unes instal·lacions que ofereixen unes bones possibilitats per realitzar aquesta pràctica amb la pau i la tranquil·litat necessàries.

x