El Cor Juvenil Gaia presenta el concert-espectacle ‘Black is not enough’ a la Sala El Torín

El Cor Juvenil Gaia ha presentat ‘Black is not enough’ a la Sala El Torín. El treball de tot un any i de moltes hores d’assaig ha donat els seus fruits en un espectacle que associa colors amb sentiments i emocions.

Black is not enough ha estat el concert-espectacle que ha presentat el Cor Juvenil Gaia. La Sala El Torín d’olot ha acollit aquest musical que ha resumit el treball de tot un any i de moltes hores d’assaig. L’espectacle associa diferents colors amb sentiments, que s’han vist representats a través de les veus i la posada en escena de la coral. Enguany, el concert ha fet un pas endavant, s’ha apostat per una il·luminació i una vestimenta més específiques i professionals.

El Cor Juvenil Gaia el formen 21 noies i 2 nois d’entre 12 i 18 anys. El musical ha comptat amb un total de 14 cançons que han configurat un espectacle musical i coreogràfic molt treballat.

x