La nadadora del CN Olot Lídia Huete participarà als Campionats d’Espanya

La nedadora del Club Natació Olot Lídia Huete va guanyar el darrer trofeu Ciutat de Girona. Tot i que no està completant la seva millor temporada, en dues setmanes la garrotxina participarà als Campionats d’Espanya de natació, on espera poder treure bons resultats als 100 papallona. Avui hem volgut descobrir una mica què hi ha darrere una de les millors nedadores de la comarca.

Són dos quarts de nou del matí, i els nedadors del Club Natació Olot ja són a la piscina per preparar-se pel seu entrenament diari. Tot i ser tant d’hora, és dels dies que la nedadora Lídia Huete ve més tard a les instal·lacions.

Huete és una de les millors nedadores del club. Només per posar dos exemples: la garrotxina té dos bronzes absoluts al seu palmarès, aconseguits als Campionats d’Espanya de natació del 2014, en piscina normal i en piscina curta a la disciplina dels 100 metres papallona.

Tot i que és considerada de les millors nedadores estatals en Papallona, l’entrada de Huete a la natació, amb només 7 anys, és casual. Es pot dir que va entrar de rebot en aquest esport.

I així ha arribat fins aquí, i malgrat no sigui dels seus millors anys, on està lluny de les seves marques en papallona, espera que la seva constància als entrenaments la permeti estar al 100% en els propers Campionats de Catalunya i Espanya. De totes maneres, Huete segueix ressaltant la magnífica experiència que per ella representa el món de la natació.

x