L’ocupació turística a la Garrotxa durant el cap de setmana llarg de Sant Joan ha estat del 92%

L’ocupació a la Garrotxa durant el cap de setmana llarg de Sant Joan ha estat del 92%, un 2% més de la previsió inicial de Turisme Garrotxa. El perfil del visitant ha estat majoritàriament parelles i famílies que interessats en la zona volcànica, Santa Pau i Besalú.

Durant el cap de setmana llarg de Sant Joan, l’ocupació turística a la Garrotxa ha estat lleugerament superior a les previsions. S’havia previst que seria d’un 90%, a l’espera de les reserves d’última hora que farien augmentar aquesta dada i així ha estat. Finalment l’ocupació turística a la Garrotxa s’ha situat al 92%. Els establiments que més han augmentat, segons la previsió, han estat els hotels.

El perfil de visitant ha esta tmajoritàriament parelles i famílies vingudes de Catalunya. Un 19% dels visitants han arribat de països europeus, sobretot França i Venelux, i un 17% provedien de la resta de l’Estat Espanyol. Les informacions més han demandat a les oficines de turisme eren sobre els senders i rutes a fer per la comarca, la zona volcànica de la Garrotxa i pobles com Santa Pau i Besalú.

Notícies relacionades:

La previsió d’ocupació turística a la Garrotxa per aquest cap de setmana de Sant Joan és d’un 90%

L’ocupació turística durant el llarg cap de setmana de la segona Pasqua ha estat del 80% a la Garrotxa

Els allotjaments d’Olot van tenir una ocupació del 86% durant la Setmana Santa