Adrià Mercader és el nou entrenador del Club Bàsquet Garrotxa en substitució de Xevi Sala

El Club Bàsquet Garrotxa ja té nou entrenador. Es tracta del tècnic de Porqueres Adrià Mercader, que va pujar amb el Quart B a Primera Catalana ara fa dues temporades. L’objectiu de l’entrenador serà assolir la permanència, i ja sona el nom d’algun jugador que podria incorporar a la plantilla garrotxina.

Adrià Mercader és el nou entrenador del Club Bàsquet Garrotxa. El tècnic de Porqueres, de només 25 anys, ha estat fitxat per l’entitat de Sant Joan les Fonts després de fer pujar el Quart B a Primera Catalana ara fa dues temporades. Tot i això, va decidir no continuar a la banqueta de l’equip gironí al no poder conciliar feina i esport, i va anar a dirigir la Salle de Girona a Tercera Catalana. Ara dirigirà per primer cop un equip de Primera, rellevant a Xevi Sala, qui va agafar el comandament en substitució de Pep Perarnau per aconseguir la salvació del Club Bàsquet Garrotxa a la categoria. L’objectiu, segons el mateix Sala, ha de ser la permanència: no en va el club ha hagut de disputar la fase de promoció per mantenir-se en tres de les quatre temporades disputades a la divisió. S’espera que en aquesta cinquena ocasió no s’hagi de repetir aquesta situació. Pel que fa al bloc de jugadors, Mercader mantindrà gran part de la plantilla actual, tot i que ja s’apunta a l’incorporació d’un jugador: de moment, sona Ivan Mondéjar.

Notícies relacionades: 

El Club Bàsquet Garrotxa destitueix el tècnic Pep Perarnau pels mals resultats i la poca sintonia amb l’equip

El Club Bàsquet Garrotxa perd la final del Campionat de Catalunya sub-21 contra el Pàlcam de Barcelona (55-58)

x