Una víctima mortal en un accident entre un camió i un tot terreny a l’A-26

Un home va perdre la vida ahir en un accident a l’autovia A-26 al terme municipal de Sant Joan les Fonts. En l’accident també va resultar ferit greu un altre home, que va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital Josep Trueta de Girona, que es troba ingressat a planta fora de perill.  En la col·lisió s’hi van veure implicats un camió frigorífic i un tot-terreny i va obligar a tallar la circulació de l’autovia en direcció Olot.

Ahir a la tarda es va registrar un sinistre viari mortal a l’Autovia A-26, al terme municipal de Sant Joan les Fonts. En l’accident s’hi van veure implicats un camió frigorífic i un tot-terreny en el que hi viatjaven dues persones, que van quedar atrapades en el vehicle. Un cop rescatat, el conductor va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on es troba ingressat a planta fora de perill. El passatger davanter del tot-terreny, un home de 73 anys i veí de Barcelona, va perdre la vida en el sinistre. El conductor del camió va resultar il·lès.

El xoc entre el camió i el tot-terreny va oblidar a tallar l’autovia en direcció Olot, desviant els vehicles per Castellfollit de la Roca. La circulació no es va reobrir fins les 20:20h. En sentit Nord, direcció Besalú, durant més d’una hora es va restringir la circulació per un dels carrils de la via.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de l’accident a les 6 i 11  minuts de la tarda. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar vuit patrulles de la policia catalana, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, un helicòpter i dues ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques.

accident 2 accident 1

accident 313559119_10154390121788606_6820394395584425345_o

x