Joan Soler explicarà de primera mà el seu projecte d’ampliació d’una escola al Togo en el dinar solidari que es farà diumenge per recollir fons

El missioner olotí Joan Soler, establert al Togo des de fa 8 anys, està aquests dies per Olot per donar a conèixer el projecte d’ampliació d’una escola de la seva parròquia. A més de donar-lo a conèixer, Soler també vol recollir fonts per poder-lo dur a terme i per aquest motiu s’ha organitzat un dinar solidari per aquest diumenge.

Els amics del missioner olotí Joan Soler han organitzat un dinar solidari per recollir fons per l’ampliació de l’escola de la parròquia del nord del Togo on, des de fa 8 anys, s”hi ha establert Joan Soler. En la seva tasca en aquest país africà, lluita per aconseguir una bona escolarització del barri de Nassablé, de la ciutat de Napaong, a través del col·legi Sanint Paul. Es tracta d’una ciutat d’un 60.000 habitants i l’escola que es vol ampliar ha vist incrementada l’afluència de joves.

Per poder dur a terme el projecte es necessiten 30.000 euros. Per ajudar-lo, els seus amics han organitzat un dinar solidari aquest diumenge 3 de juliol.  Joan Soler assistirà a aquest dinar per donar a conèixer el projecte en primera persona. A més de l’àpat, que es farà a 2/4 de 2 al restaurant La Deu d’Olot, també hi haurà una actuació de l’escola de dansa de l’esbart Olot.

Notícies relacionades: 

El missioner olotí Joan Soler busca 30.000 euros per a l’ampliació d’una escola al Togo

x