El projecte ‘leCtURA’T’ cedeix llibres gratuïtament als malalts de l’Hospital d’Olot

Les persones hospitalitzades a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ja poden gaudir de lectura durant la seva estada al centre sanitari. Ho poden fer en el marc del projecte leCtURA’t, una iniciativa pionera per acostar la lectura i la cultura als usuaris dels hospitals adherits.

“Cura’t llegint i llegeix mentre et cures” amb aquest eslògan s’ha posat en marxa el projecte leCtURA’T a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Es tracta d’una iniciativa pionera que acostarà a la lectura a les persones hospitalitzades i els seus acompanyants. El projecte cedeix llibres de manera gratuïta a tots els usuaris que ho demanin al punt d’informació de l’hospital. Es podrà escollir entre dos títols dels autors Christina Stub i Adrià Vilella: ‘Año 2012 Bajo las menhires de la Albera’ i ‘El despertar de les ovelles’. En podran gaudir durant la seva estada a l’hospital i, en cas de no haver-lo acabat, també se’l podran endur cedit a casa i retornar-lo un cop finalitzat perquè el puguin llegir altres malalts. El leCtURA’T és una iniciativa de l’empresa Sunset Technologies i aquests dos escriptors i es posa en marxa a Olot gràcies a un conveni de col·laboració signat amb l’hospital comarcal garrotxí.

Notícies relacionades: 

L’Hospital d’Olot i Comarcal obre el primer servei de lloguer d’extractors de llet materna de la Garrotxa

El Banc de llet materna es posa en marxa a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa

x