Ja ha començat la fase final de la remodelació del Carrer del Pla de les Planes d’Hostoles, que es preveu que s’allargui un mes

Les obres del carrer del Pla de les Planes d’Hostoles ja estan en la seva darrera fase. Durant quatre mesos s’ha tornat a fer de nou tot el carrer. La inversió del consistori en aquestes obres ha estat de mig milió d’euros.

Ja fa quatre mesos que el carrer del Pla de les Planes d’Hostoles està d’obres. La remodelació d’aquest carrer és l’obra més important del mandat de l’actual equip de govern del municipi i està pressupostada en mig milió d’euros. Des d’ahir, però, ja es troba en la fase final de l’actuació i s’han començat a fer els acabats, com ara l’asfaltatge. Tal com explica l’alcalde del municipi, Eduard Llorà, la darrera fase s’ha iniciat amb l’asfaltatge de la part principal que dóna a la travessera del poble.

La remodelació d’aquest carrer és l’obra més important del mandat de l’actual equip de govern del municipi i està pressupostada en mig milió d’euros. Les obresinclouen la remodelació completa del carrer, tornant a passar tots els serveis. El consistori preveu que la fase final de les obres s’allarguin un mes i la remodelació estigui del tot acabada a l’agost. Aprofitant que la maquinària d’asfaltatge era al municipi, s’han arreglat també dos carrers més, el Noguers i el de l’estació.

Notícies relacionades:

Les Planes d’Hostoles aposta fermament per convertir-se en un referent cultural amb la programació d’activitats d’estiu ‘Planestiueja’

L’Ajuntament de les Planes d’Hostoles estudia incorporar vigilància per regular el trànsit a l’estiu

La plaça del Jonquer de Les Planes d’Hostoles ja té plantada tota la zona arbrada

x