Rojas deixa l’Olot després de tres temporades, però Blázquez renova i es fitxa a Sergi Amargant

La línia defensiva de l’Olot perd una peça: Rojas deixa el club després de disputar els tres anys a Segona B com a central vermell. En canvi, qui sí renova és el lateral de Besalú Albert Blázquez, que jugarà la seva segona temporada amb l’Olot. D’altra banda, Sergi Raset va confirmar al programa la Banqueta la incorporació del mitjapunta garrotxí Sergi Amargant, procedent del Bosc de Tosca.

 

El defensa Jorge Rojas era un dels tres futbolistes que havia disputat totes les temporades de l’Olot a la Segona B, juntament amb Abel Solé i Uri Santos; però ara, un cop consumat el descens, el central i el club no han arribat a un acord per allargar el seu contracte. Rojas, segon capità de la plantilla, s’havia convertit en un líder de la defensa i un dels jugadors més estimats per l’afició: ha disputat 90 partits amb l’Olot, essent el futbolista amb més minuts a la Segona B com a vermell. Només les pretensions econòmiques han tancat una relació gairebé perfecta, per la integració del mateix Rojas amb la Garrotxa.

Qui sí que continuarà una temporada més a l’Olot és el lateral dret de Besalú, Albert Blázquez. En només un curs s’ha convertit en un dels defenses indiscutibles de l’equip: titular en 28 dels 33 partits disputats, el futbolista valora l’estabilitat que l’hi ofereix l’Olot malgrat el descens. La banda dreta defensiva de l’Olot es dóna per tancada gràcies a la renovació de Blázquez i la contractació de Lluís Micaló.

Pel que fa al retorn dels cedits, el secretari tècnic de la Unió Esportiva Olot Sergi Raset va ser entrevistat al programa ‘La banqueta’, on va expressar la seva convicció en que tant Èric Vilanova com Kike Sánchez i Lluc Banús es faran un lloc a l’equip.

D’altra banda, Raset va confirmar l’arribada d’una nova incorporació: és el mitjapunta Sergi Amargant, que ha jugat les darreres tres temporades a l’Escola de Futbol Bosc de Tosca. Tot i que encara s’ha de veure quina serà la seva participació amb l’Olot, Amargant es va convertir la darrera temporada en el màxim golejador dels presencs, anotant 21 gols en 32 partits a la Segona Catalana. Amargant havia jugat al futbol base de l’Olot, i ara torna lliure gràcies a la bona relació que hi ha entre els dos clubs.

Notícies relacionades:

La UE Olot presenta els fitxatges del garrotxí Roger Vidal i el davanter llatinoamericà Sergio Álvarez

Ramon Maria Calderé promet treball i esforç en el seu període a la banqueta de la UE Olot

La UE Olot comença el projecte a Tercera Divisió amb el fitxatge del silenc Marc Mas, el màxim golejador de la categoria

x