L’educació de la Garrotxa inicia un projecte innovador amb la Taula per a l’Educació a la Garrotxa, una plataforma col·laborativa virtual

Els primers actes del ‘Fòrum Educa’t 2016 – Transformem l’educació’ ja han arrencat. S’ha presentat la Taula per a l’Educació a la Garrotxa, un projecte virtual de col·laboració entre professionals de l’educació, empreses, societat civil i administracions. Olot Televisió és una de les empreses que ha liderat i vetllat el projecte durant tot el procés.

En el marc del ‘Fòrum Educa’t 2016 – Transformem l’educació’ s’ha presentat la Taula per a l’Educació a la Garrotxa (TEG). Un projecte virtual que vol unir empreses, societat civil, administracions centres d’educació i docents.

La TEG ha estat possible gràcies a la implicació del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Consell Comarcal de la Garrotxa, l’Ajuntament d’Olot i diferents empreses i empresaris, entre elles OLOT TELEVISIÓ i concretament el seu director, Albert Brosa. El projecte ja es venia coent des de fa un temps i finalment ha esdevingut una realitat. No és cap secret que Internet és un mitjà molt indicat per plataformes de treball col·laboratiu, per aquesta raó s’ha apostat per un portal virtual. Seguidament, Dolors Reig ha agafat la paraula amb la conferència ‘Un ensenyament nou per als nous joves’, que ha posat èmfasi en la importància de la vessant pràctica en l’educació.