El Col·lectiu de Mestres de la Garrotxa recupera l’Escola d’Estiu 20 anys després de l’última edició

En el marc del Fòrum Educa’t 2016 s’ha presentat la XXI Escola d’Estiu de la Garrotxa. Una activitat recuperada per el Col·lectiu de Mestres de la Garrotxa que no es portava a terme des del segle passat.

L’última Escola d’Estiu de la Garrotxa es va organitzar ja fa 20 anys. Enguany, el Col·lectiu de Mestres de la Garrotxa l’ha recuperat, amb la que serà l’edició número 21.  Es tracta d’un projecte organitzat per docents i enfocat cap als docents. No obstant, és una iniciativa participativa oberta a tothom amb la intenció de debatre sobre l’educació actual.

La XXI Escola d’Estiu vol generar un clima de motivació i complicitat entre les persones que treballen als diferents centres educatius de la comarca.

x