La guia d’activitats extraescolars 5:PM presenta 45 propostes per al curs 2016-17

La publicació de la guia d’activitats extraescolars avança la seva publicació a aquest mes de juny. La guia presenta enguany un nou format i augmenta en un 18 % les propostes que tenia l’any passat. Com sempre, són activitats organitzades per entitats públiques i privades en tots els àmbits.

 

Després que molts pares i mares reclamessin aquesta guia abans que arribés al setembre, el consistori olotí ha decidit publicar-la ja aquest mes de juny. I és que la majoria de gent vol organitzar les activitats del curs escolar ja en els mesos d’estiu, i sortint al setembre, la publicació no permetia aquesta antelació.

S’han editat 5.500 unitats d’aquesta guia que enguany presenta un nou format. El seu títol és 5:PM, l’hora en què comencen totes les opcions d’activitats extraescolars: enguany se’n presenten un total de 45, un 18% més que l’any passat. A més, en la seva quarta edició, la guia inclou un espai de dibuix i descoberta per als infants. D’aquesta manera es facilita la possibilitat que els pares i els seus fills triïn les activitats que aquests darrers faran al llarg de tot el curs escolar a fora del seu centre educatiu.

x