Castellfollit de la Roca programa esdeveniments culturals cada setmana d’aquest estiu

Castellfollit de la Roca encara l’estiu disposat a gaudir-lo al màxim; a banda de les habituals activitats esportives que giren entorn la seva piscina municipal, el poble ha programat diversos esdeveniments cada setmana en els propers dos mesos. Es tracta de la seva agenda cultural d’estiu.


L’agenda cultural de Castellfollit de la Roca arrenca el proper diumenge a les 12 del migdia, amb un concert gratuït a l’Església Vella de la coral de Sabadell Catasons i Acantus Koor, una coral procedent de Beveren, Bèlgica. El municipi també s’ha apuntat el divendres 8 de juliol a l’experiència del Liceu a la fresca, la retransmissió en directe de l’òpera ‘La Bohème’ de Puccini que també es viurà a la Vall d’en Bas. I la setmana posterior el municipi farà la primera de les dues audicions programades al juliol, amb la Principal de Porqueres el dia 15 i la Principal de Cassà el dia 29. Entremig, el poble dedicarà un petit record a la figura de Josep Pujiula ‘Garrell’, el divendres 22 de juliol, amb la projecció d’un documental inèdit a Castellfollit: ‘Sobre la marxa’, de Jordi Morató, una obra premiada al Festival de Cadis, i que ha tingut bona crítica a Rotterdam, Trento o Lisboa, entre altres.

Ja a l’agost, durant tot el mes l’Església Vella acollirà una de les exposicions de la biennal Olot Fotografia. A més, viurà per segon any consecutiu el cicle de concerts d’Agost, on tots els dijous hi actuarà un músic garrotxí. El primer serà d’Esther Granja Band, el 4 d’agost; el seguirà Meandre, el dia 11; el 18 d’agost serà el torn de Trujazz, i clourà el cicle Paula Arbós, que repeteix el concert de l’any passat el proper dia 25. Així, Castellfollit ja ho té tot preparat per gaudir al màxim d’aquesta època de l’any, amb cultura i a la fresca.

x