L’associació de veïns ‘No a la planta de triatge’ de Sant Jaume de Llierca entrega al Parlament les 1.360 firmes en contra de la infraestructura

Una delegació de representants de veïns i ajuntament de Sant Jaume de Llierca han estat avui al Parlament de Catalunya on han presentat 1.360 firmes contra la planta de triatge que es vol construir al municipi.

Aquest és el moment en que una delegació de veïns, govern i oposició de Sant Jaume de Llierca han fet entrega a un grup de diputats del parlament les 1.360 firmes recollides en contra de la planta de triatge del municipi. Juntament amb les firmes, senyal de l’ampli suport que hi ha a la zona en contra la infraestructura, també han entregat un document on s’exposa la problemàtica de la ubicació de la planta i la necessitat de canviar de model en la gestió dels residus.

La reunió l’han mantingut amb quatre diputats: Lluís Llach i Lluís Guinó, del grup parlamentari de Junts pel Sí, en representació de Convergència, Marc Sanglars, també de Junts pel Sí en representació d’Esquerra Republicana de Catalunya i Benet Salellas, representant la CUP. Els diputats han destacat la necessitar d’escoltar el territori i obrir el diàleg entre el Consell Comarcal de la Garrotxa, l’Ajuntament de Sant Jaume i l’Agència Catalana de Residus.

La reunió ha finalitzat amb bon regust de boca per part de la delegació de Sant Jaume, contents amb la voluntat del parlament de facilitar el diàleg entre les parts implicades i buscar solucions més positives per la planta. El diputat Lluís Llach té programada una reunió amb director de l’Agència de Residus de Catalunya on li farà arribar les sol·licituds de la delegació garrotxina.

x