Totes les piscines garrotxines obertes al públic participaran al ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ el proper 10 de juliol

El Mulla’t per l’esclerosi múltiple és una de les jornades solidàries amb més afluència de Catalunya. Aquest 2016 es celebrarà el proper 10 de juliol, on hi participaran un centenar de piscines de la demarcació de Girona. A la Garrotxa hi han involucrades totes les piscines obertes al públic.

A Catalunya hi ha més de 7.000 catalans que pateixen Esclerosi Múltiple. Des de fa anys que es celebra el ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, una jornada per recaptar fons per a la seva investigació; de moment, no es troba una cura a aquesta malaltia que pot presentar diverses afectacions independentment de la persona que la pateixi, com fatiga, visió borrosa o mal muscular.

El proper 10 de juliol es celebrarà el ‘Mulla’t’, on hi participaran un centenar de piscines gironines. A la Garrotxa, totes les piscines obertes al públic tindran activitats relacionades amb la jornada. L’objectiu, a més de recaptar fons per a la investigació, és sensibilitzar a la societat, i per aquest motiu els responsables de la fundació conviden a tothom a participar del ‘Mulla’t’.

 

A la majoria de piscines es poden fer metres nedant per contribuir amb la causa. A més, al Club Natació Olot, es destinarà de forma íntegra l’import de les entrades del 10 de juliol a la Fundació que lluita per eradicar la malaltia.

x