Comencen les activitats del Casal, el Casalet i el Grup de Joves de Les Preses

El casal d’estiu de Les Preses és un dels clàssics d’estiu de la Garrotxa, al que s’hi sumen el Grup de Joves per als adolescents i el Casalet per als més petits tant del poble com dels voltants. Enguany ja ha començat, més de 130 nens i nenes estan gaudint de les diverses activitats que s’ofereixen.

Amb l’inici de l’estiu arriben, un any més, el casal i el casalet de Les Preses, que inclouen una gran varietat d’activitats enfocades a nens i joves de 3 a 15 anys. Des de l’equip de monitors s’intenten programar activitats lúdiques combinades amb aspectes d’aprenentatge.

 

L’equip de monitors treballa intensament per assegurar que des dels més petits fins als joves tinguin activitats diverses per fer des de primera hora del matí fins al vespre. Es tracta d’una feina de coordinació important. Un plus que ofereix el casal de Les Preses són moltes activitats a l’exterior, a la piscina o la pista poliesportiva entre altres.

 

A hores d’ara més de 130 nens i joves ja gaudeixen del Casal i el Casalet de Les Preses. Al llarg de l’estiu hi passaran més de 270 joves, que són els que estan inscrits a hores d’ara. Mentre quedin places lliures en diversos torns, qui vulgui s’hi podrà apuntar adreçant-se a l’ajuntament del municipi.

 

x