Un dels grups revelació de l’any, Animal, és el cap de cartell del Beuda Calling d’enguany

Una de les activitats que ja fa alguns anys que obre l’estiu a la Garrotxa és el Beuda Calling. Es tracta d’un mini festival de música que aquest municipi garrotxí organitza cada juliol, amb un cartell cada any més ambiciós.

El Beuda Calling és un festival de música que aquest petit municipi garrotxí acull cada estiu. En aquesta ocasió tindrà lloc demà a la nit, a partir de la mitjanit, amb un cartell de grups musicalment molt interessants, encara que potser poc coneguts. L’aranesa Alidé Sans obrirà el festival amb la presentació del seu primer disc en llengua occitana, ‘Eth Paradís ei en tu’, un treball eclèctic, amb tot tipus d’estils. L’aranesa busca un camí amb uns temes enèrgics i depurats.

Seguirà el grup més mediàtic del cartell d’enguany, Animal, un conjunt de música que comença a despuntar ja amb el seu primer disc, ‘Més enllà de les paraules’, en una combinació sonora de vents, percussions i cordes ideal que genera un pop adictiu que convida a ballar, perfecte per a les nits d’estiu.

Els valencians Atupa portaran la seva música també eclèctica. També acaben d’editar el seu primer treball, ‘Quasi res porta el diari’, molt eclèctic, que es mou des del rap, el rock o el pop, amb temes reivindicatius, calmats o de la quotidianitat.

Tancaran la nit els punxadiscos garrotxins Pasturant l’ovella negra, que seran els darrers en pujar a l’escenari, tot portant el seu ambient festiu a Beuda fins a les 6 de la matinada.

x