El CN Olot torna a treure el cartell de la Travessia Tossols-Basil a concurs públic

La 63a travessia Tossols-Basil busca l’autor del seu proper cartell. Per a trobar-lo, el Club Natació Olot ha organitzat un concurs obert a tothom, amb un premi de 200 euros pel guanyador. Les propostes es poden presentar fins el proper 10 de juliol.

Aquest és el cartell de la travessia Tossols-Basil 2015, obra de Jordina Juncosa, estudiant de disseny gràfic a l’Escola d’Art i superior de Disseny d’Olot. Ella va ser la guanyadora l’any passat del concurs de cartells que duu a terme el Club Natació Olot, que busca a cada edició una imatge de reclam per als nedadors. L’obra s’ha d’inspirar en la mateixa travessia mítica del riu Fluvià, que enguany celebra la 63a edició, i el concurs està obert a tothom.

La renovació en la imatge del cartell busca atreure l’interès dels garrotxins. La Tossols-Basil és una prova mítica, que fins i tot explica com va néixer el mateix club, però veu com any rere any baixa la participació al riu Fluvià. Malgrat això, hi ha molta gent que no en perd de vista la seva importància.

La 63a travessia Tossols-Basil es celebrarà el proper 28 d’agost, però el termini per presentar-se al concurs de cartells és el 10 de juliol. El premi pel guanyador seran 200 euros. En podeu consultar les bases al web del Club Natació Olot.

 

x