El gambià Dembo arriba a la Unió Esportiva Olot per guanyar-se un lloc a la Tercera Divisió

La Unió Esportiva Olot va presentar un nou fitxatge ahir a la tarda. Es tracta de Dembo Batchilly, un extrem gambià que ve del filial del Llagostera. Té 23 anys i vol fer-se un lloc a Tercera Divisió per seguir creixent com a jugador.

La Unió Esportiva Olot segueix incorporant jugadors. Ahir a la tarda va presentar el darrer fitxatge, el gambià Dembo Batchilly. Té 23 anys, és un extrem atrevit i amb una tècnica individual depurada que vol fer un pas endavant important. És per això que ve a l’Olot, després de la confiança que el secretari esportiu del club li ha mostrat.

 

Dembo és conscient que el seu creixement passa per fer passos petits però de forma constant. Un pas en fals podria frenar la seva progressió, però per a ell, lluitar per fer-se un lloc a l’equip, serà un pas important per a la seva carrera. La Unió Esportiva Olot també ha oficialitzat l’arribada de Sergi Amargant des de Bosc de Tosca,  el retorn de Lluc Banús Kike Sánchez, cedits al Peralada, i també el retorn d’Èric Vilanova, cedit aquesta temporada a Figueres.

 

 

x